Startpagina > Nieuwsbrieven > Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Via deze weg willen wij al onze studenten bedanken voor het vertrouwen dat zij hebben gesteld in IVS Opleidingen! Ondanks een vervelend en moeilijk studiejaar zijn wij er met wederzijds begrip goed uitgekomen.
Wij hopen van harte dat jullie enthousiast geworden zijn over het vak en dat het vervelende coronavirus plaats heeft gemaakt voor het veel leukere 'massagevirus'. Wij wensen jullie dan ook een bloeiende praktijk toe. Al over een BMS-lidmaatschap nagedacht? Zeker een aanrader hoor.

Belangenvereniging BMS
Doorstudeerpremie
Veel bedrijven bieden nieuwe klanten vaak interessante kortingen aan, maar vergeten daarbij hun bestaande klanten. IVS Opleidingen doet dit niet. Daarom hebben we - uitsluitend voor studenten die bij ons dit jaar een beroepsopleiding volgen of gevolgd hebben - een 'doorstudeerpremie' in het leven geroepen:
Besluit je om na jouw huidige beroepsopleiding door te studeren, dan ontvang je van ons 10% korting op de volledige onderwijsbijdrage van deze vervolgopleiding.
Deze aanbieding is éénmalig, alleen van toepassing op beroepsopleidingen en kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. Verder dien jij je in te schrijven vóór 1 augustus 2021.
Trustpilot
In één van onze vorige nieuwsbrieven hebben wij aandacht geschonken aan Trustpilot. Dit is een onafhankelijke website die de kwaliteit van ons instituut registreert aan de hand van recensies.

Wij (en onze toekomstige studenten) hechten hier veel waarde aan. Wij zouden jou daarom enorm dankbaar zijn als je hier een berichtje achter wil laten met jouw bevindingen over IVS Opleidingen en de opleiding, cursus of workshop die je bij ons gevolgd hebt.

Trustpilot
Gratis een proefles bijwonen?
Wij bieden (potentiële) studenten vrijblijvend de mogelijkheid om een proefles bij te wonen van een (vervolg)opleiding naar keuze. Dit is ook leuk als je niet de ambitie hebt om door te studeren!

Deze proeflessen - die een afspiegeling zijn van de gehele opleiding - vinden plaats in september. Wij zouden het leuk vinden als je langs komt.

In verband met de beperkte ruimte moet je je wel van tevoren aanmelden. Dit kan via de onderstaande link. Deelname is (uiteraard) gratis.

Aanmelden
Vakantie
De vakantieperiode zit er weer aan te komen en wij hopen zonder al te veel beperkingen. Na al die weken studie wensen wij jullie daarom een hele fijne, welverdiende vakantie toe. Geniet van de rust en denk onder het genot van een cocktail wellicht na over een eventueel vervolg.

Maar voor het zo ver is (waarschijnlijk) eerst nog even examen doen en daar wensen wij jullie héél veel succes bij: "Yes you can!"
 

Opleidingen

Overzichtspagina

Leefstijlcoach

Manuele Lymfetherapie

Massage

Massagetherapie

Medisch Pedicure

Pedicure

Sportmassage

Sporttherapie

Wellness massage

Alle Opleidingen

Na- en Bijscholing

Inschrijfformulier

Cursussen

Overzichtspagina

Dry Needling

Ergocoach

Manuele Lymfedrainage: Basis

Massage

Pijn, Stress, Bewegen en Bindweefsel

Slaaptherapie

Alle Cursussen

Inschrijfformulier

Workshops

Overzichtspagina

Bamboemassage

Buikmassage

Cuppingmassage lichaam

Handmassage

Hotstone Massage

Indian Head Massage: Ruglig

Kruiden stempelmassage

Lomi Lomi: Totaal

Voet- en Onderbeenmassage

Zwangerschapsmassage

Alle Workshops

Passe-partout

Inschrijfformulier

E-learning

Overzichtspagina

Anatomie

De Kracht van Social Media

Fysiologie

Reuma in beeld: verschillende vormen

Vormen van diabetes

Alle E-learning

Activiteiten

Overzichtspagina

BMS-oefensessies

Aanmelden als Model

Veilingen

Veilingvoorwaarden

Account

Aanmelden

Inloggen

Over Ons

Startpagina

IVS Opleidingen

Leslocaties

Contact

Blog

Vacaturebank

Docenten

Nieuwsbrieven

Annuleringsverzekering

Doorstudeerpremie

Veelgestelde Vragen

Lokaalverhuur

Formulieren en Bestanden

Privacyverklaring