Startpagina > Nieuwsbrieven > Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

De donkere decembermaand is inmiddels goed onderweg en steeds meer mensen schuiven gezellig aan bij het haardvuur of de kerstboom. Ook wij van IVS, maar niet voordat we alweer de laatste nieuwsbrief van 2016 versturen.

Voordat we echter verder gaan met het laatste nieuws willen wij eerst iedereen gezellige feestdagen en vooral een gezond en gelukkig 2017 wensen!
College Tour 2017
In navolging van onze succesvolle university-reeks organiseren we begin 2017 de eerste 'College Tour' voor onze verzorgende opleidingen.

Op woensdagavond 8 februari zullen er in ons opleidingsinstituut in Dordrecht een aantal korte, boeiende en krachtige colleges worden gegeven op het gebied van voetverzorging (pedicure) en schoonheidsverzorging.

Zo zal onder meer huidtherapeute Sylvana Zwang diverse interessante schoonheidsverzorging thema's behandelen en is registerpodoloog Gerard Treffers aanwezig om onze nieuwe opleiding tot sportpedicure te bespreken.

Ken je iemand die op zoek is naar een opleiding, of ben je dat zelf, kom dan gezellig naar deze informatieve avond. Naast de colleges zullen er verschillende demonstraties worden gegeven.
IVS University
Tijdens de aankomende IVS University bespreken wij de mentale aspecten van sport. Te vaak wordt dit aspect vergeten terwijl hiermee juist veel winst te behalen valt.

Sportpsycholoog Petra Sauter – de Munck behandelt op geheel eigen wijze de te trainen mentale vaardigheden die niet alleen blessureherstel kunnen bevorderen, maar ze laat ook zien hoe je er mentaal sterker uit kunt komen.

Deze vaardigheden zijn tevens zeer geschikt voor iedereen die moeite heeft met het volhouden van de goede voornemens voor 2017.

IVS University
Examenpakket Sportmassage
Een tip voor onze huidige studenten (sport)massage en wellnessmassage. Om het gehele examenpakket tegen een gereduceerde prijs te kunnen boeken moet je dit vóór 1 januari 2017 doen.

Dus... kijk tijdens de kerstvakantie even op de website van de ESPO.

ESPO Examens
Deel je ervaring op Trustpilot
Wij vinden het ontzettend leuk dat jullie ervoor gekozen hebben om bij ons een opleiding te volgen. Natuurlijk hopen wij dat jullie net zo blij zijn met deze keuze.

Veel mensen baseren hun keuzes tegenwoordig op de ervaringen van anderen. We willen jullie daarom vragen om een recensie te schrijven op de onafhankelijke website Trustpilot. Het kost maximaal 5 minuten en je maakt ons er heel blij mee!

Trustpilot
 

Opleidingen

Overzichtspagina

Leefstijlcoach

Manuele Lymfetherapie

Massage

Massagetherapie

Medisch Pedicure

Pedicure

Sportmassage

Sporttherapie

Vitaliteitscoach

Wellness massage

Alle Opleidingen

Na- en Bijscholing

Inschrijfformulier

Cursussen

Overzichtspagina

Bindweefselmassage

Dry Needling

Ergocoach

Manuele Lymfedrainage: Basis

Massage

Pijn, Stress, Bewegen en Bindweefsel

Slaaptherapie

Alle Cursussen

Inschrijfformulier

Workshops

Overzichtspagina

Bamboemassage

Buikmassage

Cuppingmassage

Handmassage

Hotstone Massage

Lomi Lomi: Totaal

Voet- en Onderbeenmassage

Zwangerschapsmassage

Alle Workshops

Passe-partout

Inschrijfformulier

E-learning

Overzichtspagina

Anatomie

De Kracht van Social Media

Fysiologie

Reuma in beeld: verschillende vormen

Vormen van diabetes

Alle E-learning

Activiteiten

Overzichtspagina

BMS-oefensessies

Aanmelden als Model

Veilingen

Veilingvoorwaarden

Account

Aanmelden

Inloggen

Over Ons

Startpagina

IVS Opleidingen

Leslocaties

Contact

Blog

Vacaturebank

Docenten

Nieuwsbrieven

Annuleringsverzekering

Doorstudeerpremie

Veelgestelde Vragen

Lokaalverhuur

Formulieren en Bestanden

Privacyverklaring