IVS

Startpagina > Nieuwsbrieven > Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Het is weer enige tijd geleden dat jullie het laatste nieuws van IVS hebben ontvangen, maar wij hebben niet stil gezeten hoor. Op dit moment zijn wij bezig met het opstarten van de 'IVS Summerschool'. Leuke thema's in een verkorte zomer versie, zoals een wellnessweekend, een fijnproeverij, etc. Lees hier binnenkort meer over op onze website of in onze volgende nieuwsbrief.
3e IVS University
Tijdens alweer de 3e IVS University zullen registerpodoloog Gerard Treffers en fysiotherapeute Lianne Speelman aan de hand van videobeelden uitleggen hoe wij lopen, hoe een analyse gemaakt wordt, wat de meest voorkomende blessures zijn en hoe deze eigenlijk simpel voorkomen kunnen worden.

Een zeer interessant college over alles wat met hardlopen te maken heeft en voor u als hardloper of behandelaar iets wat u beslist niet mag missen!

Deze activiteit vindt plaats op 20 mei 2016 in het Albert Schweitzerziekenhuis (locatie Dordtwijck) in Dordrecht. Aanmelden kan via onderstaande link.

IVS University
Proeflessen en demonstraties
Op 26 mei a.s. verzorgen wij in Dordrecht een informatieavond over alle opleidingen die het aankomende seizoen gaan starten. Wij bieden een afwisselend programma met proeflessen en demonstraties en alle informatie die u maar wilt.

Alle docenten zullen aanwezig zijn en voor u klaar staan. Er is een vrije inloop maar als u een proefles of demonstratie wilt bijwonen is het verstandig om even het programma te raadplegen. Gebruik daarvoor de onderstaande link.

IVS Informatieavond
Specialisatie voet- en enkelklachten
De volgende informatie willen wij jullie niet onthouden. Wij zijn al jaren bezig om de kennis van sportmasseur en pedicure te combineren en uit te breiden naar een specialistisch niveau.

Hoe vaak kom je op het veld of in je behandelruimte voet- en/of enkelklachten tegen die je niet kunt of niet mag behandelen. Eeltvorming, ingegroeide nagel, scheefstaande tenen, doorgezakte voet, etc. Wij hebben een opleiding ontwikkeld die daar een einde aan maakt!

Goed om te weten dat als u via de BMS een Balens verzekering heeft afgesloten, de behandelingen die u tijdens deze opleiding leert, dan standaard zijn opgenomen in het verzekeringspakket.

Voet- en Enkelspecialist
Succes!
Als laatste en zeker niet onbelangrijk, willen wij onze huidige studenten succes wensen met de aankomende examens. Natuurlijk hopen wij dat jullie deze met succes afronden en het fijn vinden om hierna verder te gaan studeren. In de bijgaande link hebben wij dan een kadootje voor jullie.

Doorstudeerpremie