IVS

Startpagina > Nieuwsbrieven > Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Na het grandioze succes in juni strijkt de IVS University voor haar tweede editie neer in het Albert Schweitzer ziekenhuis te Dordrecht (locatie Dordtwijk).

Op 14 januari 2016 zullen Jan Hermans (fysio-manueeltherapeut) en Hans van der Weijden (echografist) daar een met beelden gevisualiseerde thema-avond verzorgen over de pathologie van het bewegingsapparaat.

Meer informatie
Nieuwe opleiding: Health Manager
Bedrijven verliezen jaarlijks miljoenen aan zieke (ontevreden) werknemers. Een Health Manager is in staat om op verantwoorde wijze (gedrag)veranderingen tot stand te brengen op het gebied van voeding, beweging, arbeid en gezondheid aan zowel cliënten als bedrijven.

Meer informatie
Een dergelijke opleiding vraagt natuurlijk om deskundig personeel. We hebben dat ondermeer gevonden bij Céline Engelen die als hoofddocent deze opleiding zal dragen.
Docent: Céline Engelen
Céline is afgestudeerd leefstijl- en gedragsdeskundige aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven en is gespecialiseerd in motiverende begeleiding.

Naast haar werkzaamheden voor IVS Opleidingen is ze is momenteel bezig met een onderzoek naar de effecten van vitaliteitsprogramma's op zowel de werkgevers als werknemers.

Meer informatie
Vervolgopleidingen
Wil je graag je kennis en vaardigheden vergroten? Onze vervolgopleidingen tot manueel lymfetherapeut en sporttherapeut gaan in november van start en er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

Schrijf dus snel in en profiteer van 10% korting op de onderwijsbijdrage.

Meer informatie
Cursussen en Workshops in 2015
Oktober:
31 - Bamboemassage
November:
03 - Bindweefselmassage
11 - Cupping massage
21 - Hydromedmassage
December:
11 - Core stability
16 - Hotstone massage

Meer informatie