IVS

Startpagina > Nieuwsbrieven > Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Mr. Beat speaker/radio
In juli belonen wij iedere inschrijving voor één van onze beroepsopleidingen met een unieke Mr. Beat bluetooth speaker/radio ter waarde van € 49,95 waarmee u ook handsfree kunt telefoneren. Handig voor in de auto en leuk voor op het strand!

Tel daar nog een aantrekkelijke vroegboekkorting bij op en juli wordt een uitstekende maand om u (alvast) in te schrijven.
Deel uw ervaring
Er is nog één andere mogelijkheid om dit unieke 'hebbedingetje' te bemachtigen. Onderaan elke opleiding, cursus of workshop op onze website heeft u de mogelijkheid een ervaring te plaatsen. Onder alle gedeelde ervaringen verloten we maandelijks één exemplaar.

Bekijk onze beroepsopleidingen
Nieuwe cursus: trainingsleer
Speciaal voor afgestudeerde sport- en massagetherapeuten (of een gelijkwaardige opleiding op HBO-niveau) heeft ons docententeam een nieuwe cursus ontwikkeld: trainingsleer.

Tijdens deze cursus leren studenten een gefundeerd trainingsplan te schrijven voor verschillende sporters in de laatste fase van het herstel van een blessure.

Meer informatie
Verdien studiekrediet met ons linkprogramma
Wanneer iemand zich (na een klik op uw verwijzingslink) binnen 7 dagen bij ons inschrijft voor een opleiding, cursus of workshop verdient u daarmee studiekrediet. U kunt uw opgespaarde studiekrediet gebruiken als (deel)betaling voor een beroepsopleiding, cursus of workshop bij ons instituut.

Meer informatie