IVS

Startpagina > Nieuwsbrieven > Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Oosterse massagetherapie
Onze gloednieuwe 1-jarige dagopleiding oosterse massagetherapie is gebaseerd op een synthese van het Chinese energiemodel en het Indiase bewustzijnsmodel. De student zal leren werken en denken aan de hand van een voornamelijk 'oosterse' visie op gezondheid.

Aan bod komen ondermeer: Thaise acupressuur, Thaise yogamassage, triggerpointtherapie, voet- en handreflexmassage, warme kruidige oosterse massage, casuïstiek, integratie en examentraining.

Hoewel geadviseerd wordt de opleiding in haar geïntegreerde versie (en tegen een gereduceerd tarief) te doorlopen is het ook mogelijk het voor het examen benodigde kennisniveau te bereiken door de diverse deelmodules zelfstandig te volgen.

Meer informatie
Massagebanken/stoelen te koop
We hebben besloten om voor het aankomende lesjaar onze massagebanken/stoelen te vervangen. We hebben daarom 12 tweedehands massagebanken in de aanbieding voor een interessante startersprijs. De banken zijn (handmatig) in hoogte verstelbaar, hebben een rug en een voetklep en zijn geschikt voor pedicure- of schoonheidsbehandelingen en lichaamsmassage.

De vraagprijs voor een onbeschadigde bank bedraagt € 150,-. Voor banken met een kleine beschadiging ligt deze tussen de € 100,- en € 125,-. Een koper dient de massagebank zelf op te (kunnen) halen. Betaling is contant.

Bel voor meer informatie met 078 6144934/06 53 222 823 of stuur een e-mail naar: info@ivsopleidingen.nl. De massagebanken zijn ook te bekijken op Marktplaats.nl.

Bezoek Marktplaats.nl
Omscholingstraject sport-massagetherapie
Binnenkort lanceert ons opleidingsinstituut een omscholingstraject waarmee een sporttherapeut kan omscholen naar een massagetherapeut en vice versa.

Het traject zal ongeveer 10 lessen in beslag nemen, kan worden afgesloten met praktijkexamen en levert (bij succes) een volwaardig ESPO-diploma sport- of massagetherapie op.

Meer informatie volgt via onze website en deze nieuwsbrief.
Examens
Voor veel van onze opleidingen staan de examens voor de deur en wij willen mede via deze nieuwsbrief alle kandidaten hierbij alvast veel succes te wensen.

Wij hopen velen van jullie in het nieuwe lesjaar ook weer te mogen begroeten voor een vervolgopleiding of bijscholingscursus.

Kun je daar niet op wachten? Kijk dan eens naar ons overzicht zomercursussen.

Fijne vakantie!