IVS

Startpagina > Nieuwsbrieven > Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

In oktober 2020 bestond IVS Opleidingen precies 40 jaar. Dit wilden wij groots gaan vieren. Het coronavirus gooide echter roet in het eten. Wat in het vat zit verzuurd echter niet en wij hopen dit volgend jaar (als er een vaccin is) alsnog op te kunnen pakken.

Voor de mensen die ons kennen. Volgend jaar (2021) gaat Ad met pensioen en neemt Timmy het roer van IVS Opleidingen over. Ook dit is natuurlijk een feestje waard. Hou onze social media kanalen dus goed in de gaten, want dit vieren wij natuurlijk niet alleen.
Black Friday
Om jullie dit jaar toch niet met lege handen te laten staan, zullen wij op 27 november, ofwel 'Black Friday' extra groot uitpakken:
- 50% korting op ALLE workshops
- 25% korting op ALLE cursussen
- 15% korting op ALLE beroepsopleidingen
Let op! Deze aanbieding is alléén geldig bij inschrijving op vrijdag 27 november 2020. De korting wordt achteraf verrekend en is van toepassing op de onderwijsbijdrage. Vermeld 'Black Friday 2020' in het bericht-veld.

Bezoek onze website
Onze workshops zijn vernieuwd!
Cupping Massage
Meer gericht op de therapeut en gesplitst in: 'lichaam' en 'gezicht'
Lomi Lomi
Uitgebreid en met meer aandacht voor integratie in de behandeling. Voor diegenen die de 'oude' workshops gevolgd hebben is er (tijdelijke) bijscholingsoptie.
Bamboemassage en Handmassage
Uitgebreid.
Indian Head Massage
Uitgebreid. Gesplitst in: 'buiklig' en 'ruglig'.

Bekijk alle workshops