IVS

Startpagina > Nieuwsbrieven > Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

De vakantie zit er (bijna) op. De kinderen gaan weer naar school en de caravan staat in de stalling. Tijd voor jezelf! Start eindelijk met de leuke cursus of mooie opleiding die je altijd al wilde doen, maar waar het nooit van gekomen is. Wij helpen u graag bij uw keuze.
Open Huis in September
Er zijn momenteel geen 'inloopmogelijkheden'. Vandaar dat wij besloten hebben om de gehele maand september 'Open Huis' te houden op onze hoofdlocatie in Dordrecht. Vrije inloop!

U bent iedere dag welkom tussen 10.00 en 15.00 uur om ons opleidingsinstituut te bekijken, het lesmateriaal in te zien en vragen te stellen aan de aanwezige docenten.

Meer Informatie
Last Minute Aanbieding
Veel bedrijven bieden nieuwe klanten interessante kortingen aan, maar vergeten daarbij hun bestaande klanten.

Wij denken wel aan ons huidige bestand en hebben daarom een 'last minute' aanbieding van 10% korting op de onderwijsbijdrage van de onderstaande beroepsopleidingen:
- Lymfetherapie
- Vitaliteitscoach
- Sporttherapie
- Vitaliteitscoach
- (Sport)massage
- (Medisch) Pedicure
- Sport- en Massagetherapie
- Schoonheidsspecialist
- Wellnessmassage

Opleidingsoverzicht
Voorwaarden: Vermeld 'Nieuwsbrief' in het bericht-veld van het inschrijfformulier. Deze aanbieding is geldig van 29 augustus 2019 t/m 9 september 2019 en kan niet gecombineerd worden met andere kortingen. De korting wordt verrekend met de laatste (termijn)betaling.
Vragen?
Heeft u vragen en geen tijd om langs te komen dan kunt u natuurlijk altijd even bellen, mailen of 'chatten' met onze administratie. Zij zijn dagelijks van 09.00 tot 16.00 uur aanwezig.

Het is ons werk om u te helpen en dat doen wij graag!

Contactgegevens