IVS

Startpagina > Nieuwsbrieven > Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Op de eerste plaats een warm welkom aan alle nieuwe IVS-studenten. Voor veel van jullie is dit de eerste keer dat je van ons een nieuwsbrief ontvangt.
Wij wensen jullie daarom vanaf deze plaats een fijn en welslagend studiejaar toe.
IVS University
Op 2 februari 2018 strijkt de IVS University wederom neer in het Albert Schweitzer Ziekenhuis te Dordrecht (locatie Dordtwijk). Ditmaal wordt er een interactieve avond georganiseerd over het bewegingsapparaat.

Veel voorkomende blessures van de voet, de enkel en het onderbeen zullen met behulp van o.a. live echobeelden gevisualiseerd en uitgelegd worden door sprekers Jan Hermans en Hans van der Weijden.

Deze IVS University is een belangrijke aanvulling voor iedere masseur, therapeut en/of actief sporter. Ook als je nog 'in opleiding' bent is dit een super interessante bijeenkomst om je kennis te verruimen.

Let op: er is momenteel nog een vroegboekkorting!

IVS University
WKKGZ
Onze nieuwe studenten zijn hier waarschijnlijk nog niet van op de hoogte maar de Wet Kwaliteit, Klachten Geschillen Zorg (WKKGZ) verplicht iedere hulpverlener - ook diegenen die maar 1 of 2 cliƫnten per jaar behandelen - om zich in te dekken tegen eventuele klachten.

Kijk voor een uitgebreide uitleg en andere zaken op de website van de Belangenvereniging BMS.

Wkkgz-informatie
Belangenvereniging BMS
Op de website van de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage en Sportverzorgingsbranche vind je niet alleen informatie over verzekeringszaken en de WKKGZ.

De belangenvereniging organiseert ook activiteiten waaronder diverse oefenochtenden in het IVS-pand in Dordrecht. Via de website van de BMS kan je daar een plaatsje voor reserveren.

BMS-activiteiten