IVS

Startpagina > Nieuwsbrieven > Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

In navolging van onze succesvolle University-reeks organiseren we op 8 februari 2017 de eerste 'College Tour' voor onze verzorgende opleidingen. Op deze avond zullen er in ons opleidingsinstituut in Dordrecht een aantal korte, boeiende colleges worden gegeven op het gebied van voetverzorging (pedicure) en schoonheidsverzorging.
Schoonheidsspecialist vs Vlogger
Voor (aankomende) schoonheidsspecialisten hebben we een zeer interessant én actueel onderwerp gekozen. Als opleider (be)merken wij de invloed van social media op het beroep schoonheidsspecialist. Tijd om de verschillen te belichten én het belang van een goede opleiding tot schoonheidsspecialist uiteen te zetten.

Dit college word gegeven door Arja van Houwelingen en Celine Stasse. Dit super duo heeft ervaring met de ontwikkelingen op social media en zijn beide werkzaam als docent en praktiserend schoonheidsspecialist. Ben jij of ken jij iemand die heel de dag beauty vlogs kijkt en/of heb je interesse in schoonheidsverzorging? Dan is dit college een 'must see'.

Meer informatie en programma
Sportpedicure
Ben je meer geïnteresseerd in sportgerelateerde klachten aan de voet- en/of enkel dan is het tweede college bij uitstek geschikt voor jou. Ook dit college wordt gegeven door een topper. Gerard Treffers is registerpodoloog en wordt als zodanig vaak geconfronteerd met sportgerelateerde voetklachten.

Gerard is één van de ontwikkelaars van de nieuwe specialisatie tot sportpedicure. Ben je een sporter, pedicure of lijkt het je leuk om meer te leren over veel voorkomende blessures en hoe je deze kunt voorkomen? Dan is het college sportpedicure geschikt voor jou!


Meer informatie en programma