IVS

Startpagina > Nieuwsbrieven > Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

IVS University
IVS Opleidingen is voornemens regelmatig thema-avonden te organiseren onder de naam 'IVS University'. Tijdens deze avonden zullen er diverse belangrijke vakthema's worden behandeld door bekende sprekers binnen ons werkveld. De eerste 'IVS University' staat gepland voor 9 juni (tijdens de informatie-avond) en de toegang is uiteraard gratis!

Meer informatie
Nieuwe docenten
IVS Opleidingen is verheugd om twee nieuwe docenten aan u voor te kunnen stellen die haar team komen versterken.
Lizet Kilian
Lizet Kilian is een onderwijsbevoegd fysio- en oedeemtherapeut met een specialisatie op het gebied van oedeem, neurologie en revalidatie. Door haar werkzaamheden in o.a. een revalidatiecentrum, een ziekenhuis en een eerstelijns praktijk heeft Lizet veel ervaring in de zorg opgedaan.

Lizet zal zich vooral bezig gaan houden met onze opleiding tot manueel lymfetherapeut en de aansluiting van deze opleiding met (sport)massage, massage- en sporttherapie.
Mariska Schoonhoven
Mariska Schoonhoven geeft als eclectisch coach en als therapeut in haar praktijk NES Health o.a. voedingsadviezen waarbij individuele omstandigheden een grote rol spelen. Haar lerarenopleiding komt goed van pas bij het begeleiden van individuen en groepen in leerprocessen.

Mariska gaat in eerste instantie een voedingscursus verzorgen, die zij toepasselijk 'voeding vanuit een holistisch perspectief' heeft genoemd.
Doorstudeerpremie
Studenten van onze huidige beroepsopleidingen komen in aanmerking voor een aantrekkelijk, éénmalig aanbod in de vorm van een 'doorstudeerpremie'. Iedereen die gedurende het lesjaar 2014/2015 een beroepsopleiding heeft gevolgd bij IVS Opleidingen kan hiermee 'doorstromen' naar een andere beroepsopleiding met een aantrekkelijke korting van 10% op de volledige onderwijsbijdrage.

Meer informatie
Overleven zonder zorgverzekeraars
Kun je als masseur of therapeut je praktijk levensvatbaar houden zonder vergoedingen van zorgverzekeraars? Het antwoord is: ja!

Als zelfstandig ondernemer heb je zelf de keuze om je te richten op meer dan die ene geldstroom. Welke andere geldstromen er zijn en hoe jij jouw talenten en vaardigheden optimaal kunt inzetten om cliënten uit andere bronnen aan te trekken leer je tijdens 'Hoe (over)leeft mijn praktijk zonder zorgvergoeding'.

Meer informatie