IVS

Startpagina > Nieuwsbrieven > Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Doorstudeerpremie
Beste IVS studenten. Veel bedrijven bieden nieuwe klanten vaak interessante kortingen aan, maar ze vergeten hun huidige klanten. IVS niet, wij denken juist wél aan ons huidige bestand! Daarom hebben we nu, uitsluitend voor studenten die bij ons dit jaar een beroepsopleiding volgen of gevolgd hebben, een doorstudeerpremie in het leven geroepen. Als u besluit om na uw huidige beroepsopleiding door te studeren, dan ontvangt u 10% korting op de onderwijsbijdrage van deze vervolg beroepsopleiding. Deze aanbieding is éénmalig en geldt niet in combinatie met andere kortingen. U dient zich wel in te schrijven vóór 1 augustus 2015.

Doorstudeerpremie
Pedicure in 10 dagen? Het kan!
Deze spoedopleiding voor het branchediploma pedicure die start op 13 april a.s. is speciaal in het leven geroepen voor aankomende studenten die het niet nodig vinden om de theorielessen, behorende bij deze opleiding, te volgen. Zij hebben voldoende affiniteit met de anatomie en de fysiologie om zonder de hulp van een theoriedocent aan het werk te gaan. Deze uitsluitend praktische leuke, korte en interessante opleiding kunt u al in 10 dagen afronden.

Spoedopleiding pedicure
Andere verrassingen
Alleen voor lezers van deze nieuwsbrief verloten wij een gratis workshop naar keuze ter waarde van € 60,00. Mail naar info@ivsopleidingen.nl de exacte betekenis van de letters IVS vóór 1 maart a.s. Onder de juiste aanmeldingen verloten wij een gratis workshop.
Snel startende cursussen/workshops
- Cuppingmassage (6 maart)
- Medical Taping Concept (7 maart)
- Indian Head Massage (11 maart)
- Voet- en onderbeenmassage (11 maart)
- Stress release (18 maart)
- Lomi Lomi, verdieping (18 maart)
- Aromatherapie (20 maart)
- Stoelmassage (22 maart)
- Kniepijnklachten (28 maart)
- Hotstone massage (31 maart)

Workshops en cursussen in maart